Financsek Zsuzsa vagyok, keresőoptimalizálási (SEO) tanácsadással foglalkozom.

Szolgáltatásaimat olyan cégek és vállalkozók részére ajánlom, akik “házon belül” szeretnék keresőoptimalizálni weblapjukat, rendelkeznek webfejlesztővel, és szükségük van egy SEO szakember tanácsaira a sikeres optimalizálás érdekében.

A legfontosabb alapelvek, amiket munkám során követek:

1.) közérthető fogalmazás

2.) tisztességes módszerek

3.) felkészültség

SEO szakember

 

1. Érthető kommunikáció:

Úgy tájékoztatom ügyfeleimet, hogy valóban megértsék: mit és hogyan tegyenek annak érdekében, hogy honlapjuk előrébb kerüljön a keresési találatok között.

2. Kizárólag legális keresőoptimalizálási eszközök javaslata:

Ma már külön neve van azoknak a technikáknak, amik célja a keresőprogramok félrevezetése azért, hogy egy honlapot előre tegyenek a keresési eredmények között: ezek az ún. „fekete kalapos” SEO-eszközök.

Ilyeneket alkalmazni nemcsak szabálytalan, de nem is érdemes. Az ilyen módszerek révén rövid távon előrébb kerülhet a weboldal, hosszabb távon azonban nagyot bukhat.

A Google automatikusan működő matematikai eljárásai (más néven: algoritmusai), valamint munkatársainak kézi úton végzett vizsgálatai is szűrik a félrevezető weblapokat.

Ha az algoritmus vagy a vizsgáló személy úgy értékeli, hogy a weboldal nem felel meg a Google által támasztott követelményeknek, a honlap a találati listában jóval hátrébb kerülhet. Egyes esetekben pedig a Google teljesen kizárhat weblapokat a feltérképezendők közül.

Ezért tanácsaim kizárólag olyan módszereket tartalmaznak, amik célja nem a keresőprogram félrevezetése, hanem a valódi eredmények elérése.

3. Folyamatos tanulás:

A keresőoptimalizálás folyamatosan és rendkívül gyorsan fejlődik. Annak érdekében, hogy mindig a legmegfelelőbb tanácsokat adjam, folyamatosan fejlesztem a tudásom, magyarul és angolul is olvasok szakmai cikkeket.

Szüksége van egy szakemberre, aki hasznos tanácsokkal segíti céges weblapja keresőoptimalizálását? Tekintse meg szolgáltatásaimat!

SEO tanácsadás

Az oldal tetejére